Koeaja pienkuormaajia Nivalan KoneKapina tapahtumassa 5-6.5.2023

Nivalan vanhalla meijerillä Toritie 3. Nivala. pidetään 5-6.5 pienkuormaajien koeajotapahtuma jossa pääset kokeilemaan Suomen markkinoilla olevia pienkuormaajia käytännössä. Alueella on jokaiselle pienkuormaajalle varattu 20mx20m koeajoalue jossa kuormaajan käyttöä voi itse kokeilla.

Alueelta voi varata myös perinteisiä osastoja esim. kurottajien esittelyä varten.

Koneviesti testaa ja koeajaa sähköpienkuormaajat. Testitulokset julkaistaan Koneviestilehdessä myöhemmin.

Tervetuloa.

 

Nivalan Konekapina tapahtuma 5-6.5.2023

www.konekapina.fi

Perinteinen Nivalan Konekapina järjestetään jälleen toukokuun 5. ja 6. päivä. Tapahtuman kävijämäärä on kasvanut vuosi vuodelta ja tulevan kevään tapahtumaan odotetaan lähes 5000 vierailijaa. Vahvasti kaupantekoon keskittyvän tapahtuman yhteyteen on tulossa uutta toimintaa, kun Nivalan keskustan välittömään läheisyyteen järjestetään pienkuormaajien koeajokenttä.

Työkoneiden sähköistyminen on päivän sana ja Konekapinan koeajokenttä on tehty nimenomaan sähköisiä pienkuormaajia ajatelle. Paikalla on hallitilaa koneiden säilytykseen ja lataamiseen. Varsinainen kuormaajien koeajopäivä on perjantai, mutta näytteilleasettajat voivat järjestää koeajoja myös lauantaina.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Suomen myynnissä olevat pienkuormaajat sekä niihin liitettävät laitteet. Etenkin sähkökäyttöiset kuormaajat ovat erittäin tervetulleita tapahtumaan. Luonnollisesti kurottajat otetaan tapahtumaan esiteltäväksi, mutta niille ei pystytä järjestämään koeajomahdollisuutta.

Tapahtumaan voi osallistua pelkällä osastopaikalla, mikäli ei halua luovuttaa kuormaajiaan koeajettavaksi. Koeajoalueen kokonaispinta-ala on reilusti yli puoli hehtaaria, joka jaetaan varausten kesken yhtä suuriin osastoihin.

Koeajotilaisuus järjestää AgroTeknoa Jokilaaksoihin -hanke, mikä mahdollistaa erittäin edulliset osallistumismaksut pienkuormaajatapahtumaan.

Esittelyosasto koeajomahdollisuudella 20m x 20m hinta: 200 € (alv 0)

 

Lisää tietoa ja ilmoittautumiset tapahtumasta voi kysyä:

Jari Vierimaa                                                        Pekka Ruostetsaari

AgroTeknoa Jokilaaksoihin                               Nivalan Kaupunki

puh. 040 3447256                                               puh. +358400882535

jari.t.vierimaa@nivala.fi                                    pekka.ruostetsaari@nivala.fi

www.agroteknoa.fi