Säilörehun korjuu ja maanmuokkausnäytös Nivalassa 19 – 20. 8. 2022

         

 

Säilörehunkorjuu ja maanmuokkausnäytöksen Nivalan maaseutunäyttelyssä

Tapahtumassa esillä, uusin rehunkorjuu ja maanmuokkausteknologia.

Nivalan Maaseutunäyttelyssä työnäytösten teemana vuonna 2022 tulee olemaan nurmirehunkorjuu sekä maan muokkausnäytökset.

Rehunkorjuu ja muokkausnäytökset toteutetaan näyttelyssä AgroTeknoa Jokilaaksoihin hankkeen toimesta, samoin kun aiemmin Nivalassa toteutetut apevaunu ja lietteenlevitys tapahtumat.

Säilörehun korjuunäytöksen juontaa Koneviestin päätoimittaja Eemeli Linna.

Nivalan kaupunki järjestää maaseutunäyttelyn 19.-20.8.2022.

Näyttely ja työnäytös tapahtuma toteutetaan Nivalan keskustan läheisyydessä, Tiilimaan alueella. Näyttelyalueeksi kaupunki on vuokrannut peltomaata yli 30 ha. Alueelle rakennetaan hyvät puitteet niin osasto kun työnäytös tapahtumille.

Näyttelyn rehunkorjuu ja maanmuokkauksen työnäytöksiin ilmoittautuneet yritykset:

AGCO Suomi

Haka Center

Hankkija

Lantmännen Agro

NHK-Keskus

Turun konekeskus Oy

Tapio Pirttinen Oy

Witraktor

Rehunkorjuu ja muokkausnäytökset toteutetaan näyttelyssä AgroTeknoa Jokilaaksoihin hankkeen toimesta, samoin kun aiemmin Nivalassa toteutetut apevaunu ja lietteenlevitys tapahtumat. Maanmuokkausnäytökseen osallistuminen maksaa 350 €, sisältää työnäytökset molempina näyttelypäivinä. Säilörehutyönäytöksen osallistumishinta 600 €, sisältää näytökset molempina näyttelypäivinä.  Säilörehuntyönäytösalue on loppuunmyyty ja emme pysty enään valitettavasti ottamaan rehunkorjuunäytökseen enempää osallistujia, näyttelyosastoja voi kuitenkin varata normaalisti. Työnäytöksen osallistumismaksun lisäksi tulee maksettavaksi varsinainen näyttelyosasto. Tarvittavan kokoisen näyttelyosaston voi varata Nivalan maaseutunäyttelyn kotisivustolta.

https://maaseutunayttely.nivala.fi/naytteilleasettajille/

Näyttelylle varataan myös alue, jossa näytteilleasettajat voivat järjestää omatoimisesti toteutettavia työnäytöksiä varaamillaan alueillaan.

Lisää tietoa Nivalan maaseutunäyttelystä: maaseutunäyttely.nivala.fi

 

Yrittäjät ja firmat voivat tilata näyttelyaluetta kiertävästä suoja-aidasta mainospaikan mainokselleen tai omalle näyttelyosastolleen.
Voit tilata mainokset alla olevasta linkistä

Tilaa yrityksellesi Nivalan maaseutunäyttelyn alueelle tai näyttelyalueen suoja-aitaan näyttävä mainos.

 

Tervetuloa katsomaan ainutlaatuista työnäytöstapahtumaa ja maaseutunäyttelyä Nivalaan 19-20.8.2022!